Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program

Horváth Eszter körjegyző
Kovács György polgármester 2010 - 2014

2014 -
Főoldali kiemelt hirdetések:

Hirdetőtábla (szélső blokk)
160*240 pixel méretű reklámbanner
2000,- forint / hó
Hirdetőkocka (szélső blokk)
160*160 pixel méretű reklámbanner 1500,- forint / hó
Hirdetőtégla (szélső blokk) 160*80 pixel méretű reklámbanner
1000,- forint / hó
Főoldali szöveges hirdetés
1000,- forint / hó

Nem főoldali hirdetések:

500 forint / hó mely tartalmazhat 1000 karakterből álló szöveget, 1db web címet, 1db web linket, 1db fényképet. Elkészítési díj nincs.

Reklám banner elkészítési díjak (csak főoldali kiemelt hirdetések esetén):

Animált hirdetés elkészítése egységesen 4000,- forint.
Animáció nélküli hirdetés elkészítése 1000,- forint.
Küldött, kész anyag esetén elkészítési díj nincs.

6 hónapos megrendelés esetén banner elkészítési díjat nem számolunk fel.

Kapcsolat:

Kérdés, megrendelés esetén várjuk levelét az admin@nagykonyi.hu email címre.

Az ajánlatunkban szereplő árak alanyi adómentesek.
Szeretnénk tájékoztatni Önt adatai sorsáról,

Ismerje meg adatkezelési elveinket, adatvédelmi szabályzatunkat és ahol lehet, éljen választási lehetőségével adatainak kezelését illetően.

Adatvédelem (Adatbiztonsági Szabályzat)

Tisztelt látogatónk, amikor Ön a portálunk oldalait olvassa, vagy szolgáltatásait igénybe veszi, egyúttal saját adatait is átadja részünkre. Ennek egy része automatikusan (IP cím, böngésző típus), más része pedig az Ön hozzájárulásával (regisztrációs formula kitöltése) kerül birtokunkba.(az internetes honlapok általános gyakorlatához hasonlóan) történik, adatai más részét pedig Ön adja meg a regisztráció(k) során. Az Ön személyes adatait a Portál üzemeltetői törvényesen és tisztességesen kezelik, a hatályos jogszabályi előírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák írott és íratlan szabályait követve. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy ne csak általánosságban, hanem az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatban részletesen is tájékoztassuk Önt adatai sorsáról, ismerje meg adatkezelési elveinket, és ahol lehet, legyen választási lehetősége adatainak kezelését illetően.

Adatvédelmi irányelvek

A tartalom szolgáltató a felhasználók adatainak védelmét minden alkalmazásnál, eljárásnál és adatátviteli, tárolási módszernél szem előtt tartja.
Nem adunk át jogosulatlan harmadik félnek olyan információt - a felhasználó belegyezése nélkül -, amiből a felhasználó személyazonossága hitelt érdemlően helyreállítható. A felhasználók adatait minden esetben megőrizzük, és mindent megteszünk szerkesztőségi, marketing és technikai részről is az adatok biztonságának érdekében.

Látogatóink személyi adatait nem fenyegeti veszély az oldalak megtekintésekor.

Az alkalmazásainkban (vendégkönyv, videoajánló, weblinkek) regisztrált felhasználóink adatait megőrizzük, és visszakereshető formában tároljuk.
Látogatónk, alkalmazásaink felhasználói a regisztrációkor önként adják adataikat. Ilyenkor mindig jelezzük publikus lesz-e az adott információ, illetve csak belső felhasználásra kerül sor. Amennyiben publikus az információ nem vállalunk érte felelősséget, hogy más ezzel nem él vissza, vagy nem használja fel saját érdekében az adatokat.
Kérjük látogatóinkat a publikus adatokat kellő körültekintéssel adják meg!
A felhasználók saját adataikat minden esetben módosíthatják. Az adatokhoz csak a szerkesztőség által feljogosított személyek férhetnek hozzá. Az általuk közölt véleményt azonban nem tudják utólag módosítani. De azok közlését más formában megismételhetik.

Nem számít regisztrációnak az olvasói vélemények, hozzászólások, szavazatok leadása. Ilyen esetben a felhasználó mindig saját felelősségére teszi közzé véleményét.

A látogatóknak a felhasználási feltételekhez kell tartania magát. Adatkezelési kérdéseivel, véleményével forduljon az adminisztrátorhoz bizalommal. (Elérhetőségek/admin menüpont)

Technikai tudnivalók: A felhasználói adatok nyilvános, internetes felületről való levétele, törlése nem jelent egyet az adatok fizikai megsemmisítésével. Az adatokat minden esetben megőrizzük.Kedves Látogatónk!

Köszöntöm Önt Torony Község lakosainak és önkormányzatának nevében.

2010.október 3-án lezajlott az önkormányzati választás. Köszönetemet szeretném kifejezni azoknak a választópolgároknak, akik szavazatukkal véleményt nyilvánítottak. Örülök, hogy sokan éltek a jogukkal, és így beleszóltak saját sorsuk irányításába

Sajnos a demokráciát a lakosság egy része még mindig nem tartja jó dolognak, mondván, hogy a választók félrevezethetők, megtéveszthetők, sokszor a demokratikus szavazásnak köszönhetően félrecsúszhatnak a dolgok. Mégis a többséggel együtt vallom, hogy a népuralomnál nincs tökéletesebb politikai rendszer a világon. Erre gondolt a XX. század nagy brit államférfija Winston Churchill is mikor azt mondta: „a demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség időről időre megpróbálkozik”. Vagyis a többinél még mindig jobb.

Szeretettel üdvözlöm honlapunk minden kedves látogatóját.

Torony község honlapját abból a célból hoztuk létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, valamint kulturális értékeit.

Szeretnénk hasznos információkkal szolgálni mindenki számára, akik itt élnek, vagy érdeklődnek községünk iránt.

Az önkormányzatunk közérdekű információk és szolgáltatások elérhetőségével kívánja még jobban hangsúlyozni a szolgáltató jellegét.

Az internet nyújtotta lehetőségek segítségével minden honlapunkra látogató kedvére böngészgethet.

Településünk Vas megye nyugati csücskében található, Szombathelytől 7,5km-re.

Torony lakosainak száma közel 2000 fő.

Torony földrajzi elhelyezkedésénél fogva csendes, nyugodt település, és kellemes kikapcsolódást nyújt az erre utazóknak. éppen ezért nagy gondot fordítunk településünk környezetére, rendezettségére, virágosítására.

Szeretettel várjuk Önt Toronyban akár látogatóként, akár ha itt kíván letelepedni!

Sikeres böngészést és érdeklődést kívánok Torony község valamennyi lakója nevében:

Kovács György
polgármester
Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!Feltöltés alatt!
Feltöltés alatt!
Településünk Szombathelytől 7 km-re Ny-ra, az osztrák határtól 5 km távolságra helyezkedik el, a 89-es főút mentén, az ún. Pinka-fennsíkon.

A falut NY – K – i irányban az Arany-patak osztja ketté. A község északi részén viszonylag sík terep húzódik. A déli oldalon a terület jellemzően 10 – 15 %-os lejtéssel az Arany-patak felé lejt. A meredek domboldalt völgyek, vízmosások szabdalják.

Növénytársulási zömében kultúrhatás alatt álló gyepek, rétek, legelők, szántók és maradvány erdőfoltok között oszlanak meg. őshonos fafajok: kocsányos tölgy, kocsánytalan tölgy, cser, kőris, éger, mezei juhar, füzek.

Vadászati szempontból elsősorban apróvadas területként tartják számon.

A domborzati, vízrajzi, éghajlati viszonyok inkább az erdőgazdálkodás számára biztosítanak kedvező feltételeket.

A település az ország éghajlati területfelosztását tekintve a Kisalföldi körzethez tartozik. Az éghajlat kontinentális jellegű, a nyár hűvösebb, a téli időszak enyhébb, a napsütéses órák száma kevesebb az országos átlagnál. Az uralkodó szélirány éNy-i.

Torony község közigazgatási területe: 1283 ha:

belterület: 148,7 ha
lülterület: 1134,3 ha
Egykori Esterházy vadászkastély
9791 Torony, Ujvári u.

Az 1800-as években épült, az Esterházyak vadászkastélya volt. A háború előtt a Pick család tulajdonában állt. 1945. után itt üzemelt a község általános iskolája. Jelenleg egy osztrák művész házaspár tulajdona.

Látogathatóság:

Nincs látogatási idő, az épület magántulajdon, jelenleg felújítás alatt áll.