Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Pornóapátiban tartják július 26-án a földtulajdonosi vadászati közösség gyűlését
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Pornóapátiban tartják július 26-án a földtulajdonosi vadászati közösség gyűlését
Pornóapátiban tartják július 26-án a földtulajdonosi vadászati közösség gyűlését

Pornóapátiban, a helyi kultúrházban tartja gyűlését július 26-án, csütörtökön délután 4 órai kezdettel a területileg – tehát Toronyt érintően is – illetékes Aranypatak Földtulajdonosi Vadászati Közösség. Napirenden szerepel új közös képviselő megválasztása is.

Hirdetményben hívja fel az érintettek figyelmét a július 26-ára Pornóapátiba meghirdetett gyűlésre a földtulajdonosi vadászati közösség közös képviselője. A helyi kultúrházban délután 4 órakor kezdődő gyűlés napirendjén szerepel egyebek mellett a földtulajdonosi képviselő beszámolója a legutóbbi hasonló összejövetelt követő tevékenységről, a közösség pénzügyi helyzetéről, a haszonbérlati díjak kifizetéséről. Az ülésen tervezi lemondását a közösség jelenlegi képviselője, így a helyére új személyt kell választani. Módosítják a közösség működési szabályzatát is.

A gyűlésen való részvételhez regisztráció szükséges, amit a gyűlést megelőző napon, azaz július 25-én délután 4 óráig lehet megtenni a vadászterület képviselőjénél. A 2016. augusztus 26-án végzett regisztrációk érvényesek, új regisztrációt a képviselt területnagyság igazolásával lehet kérni.

A gyűléssel, a regisztrációval és a képviselettel kapcsolatos hirdetmény teljes terjedelmében itt olvasható el.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo