Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Nem könnyen, de végül sikerült megszerezni a három pontot Vassurányban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Nem könnyen, de végül sikerült megszerezni a három pontot Vassurányban
Nem könnyen, de végül sikerült megszerezni a három pontot Vassurányban

Remek kezdés után rövidzárlat, a végén mégis siker - így lehet összefoglalni a Torony KSK vassurányi vendégszereplését a 24. fordulóban vasárnap lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Két fordulóval a vége előtt továbbra is ötödik a Torony.

Vassurány SE-Torony KSK 3-4 (3-2)

Vezette: Németh A.

Torony KSK: Németh Á. - Rácz, Binger, Toldi, Karcsics - Romsics, Leidl, Horák (Pehm), Dali - Kiss G. (Németh B.), Barta (Horváth T.)

Edző: Gombás József, Barta Zoltán

Remek játékkal kezdtünk, aminek eredményeként Barta (képünkön) megszerezte a vezetést, és büntetőhöz is jutottunk, amit sajnos Binger a kapufára rúgott.

Aztán jött a szokásos rövidzárlat. A 32. és a 41. perc között három gólt kaptunk, amire Barta még a szünet előtt válaszolt.

A második játékrész csapkodó, gyenge focit hozott. Az utolsó 10 percre azonban összekapták magukat a fiuk, előbb Kiss G. egyenlített, majd a 86. percben Leidl B. nagyszerű szabadrúgásával a győzelem is megszületett.

Jól játszott: Németh Á., Binger, Leidl B., Barta

Újság még az egyesületünknél, hogy az MLSZ által kiírt pályázaton sikeresen szerepeltünk, és megkaptuk a majdnem 500 ezer forint értékű defibrillátor készüléket. Az újraélesztő készüléket a sportrendezvények mellett községi eseményeken is készenlétbe lehet helyezni. (Soha ne legyen rá szükség...)

A defibrillátor használatához szükséges tanfolyamot sportkörünk két tagja, Kopácsi Anita és Binger Ákos elvégezte.

A mérkőzésről Joó Imre tudósított.

A győzelem ellenére nem tudott javítani a Torony a helyezésén, két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt továbbra is ötödik a tabellán, öt ponttal lemaradva a dobogósoktól. Június első vasárnapján a második helyezett Oszkó-Győrvár lesz a vendég, a mérkőzés fél 3-kor kezdődik a toronyi pályán. Ez lesz a csapat utolsó hazai találkozója a 2017/18-as bajnokságban. A Torony egy héttel később Nemeskoltán fejezi be a pontgyűjtést.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo