Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Plébániai hírek - az idén is a székesegyházban találkoznak a jubiláns házaspárok
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Plébániai hírek - az idén is a székesegyházban találkoznak a jubiláns házaspárok
Plébániai hírek - az idén is a székesegyházban találkoznak a jubiláns házaspárok

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is megrendezik a szombathelyi székesegyházban a jubiláns házaspárok találkozóját. Az ünnepi szentmise június 23-án, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a nagytemplomban. A toronyi plébánia jubiláns párjai május 20-áig, vasárnapig jelentkezhetnek a találkozóra.

Az egyházmegyei találkozóra elsősorban azokat várják - a korábbi évek gyakorlatának megfelelően -, akik az idén ünneplik 5., 10., 15., 20., 25., stb. - tehát kerek - házassági évfordulójukat. Az ünnepi szentmisét dr. Székely János megyés püspök mutatja be.

Dr. Perger Gyula, plébános azt kéri, hogy akik ezen az ünnepségen részt tudnak venni, május 20-ával bezárólag jelentsék a részvételi szándékukat a plébánia hivatalban vagy a sekrestyékben.

A toronyi plébánia és a templom körüli virágágyás beültetése szerdán, azaz ma délután 4 órától lesz, a segítőkész embereket szeretettel várják.

A Martinus Excluive koncertek keretében szerdán, tehát ma este fél 8-kor a székesegyházban dr. Pem László atya orgonahangversenye lesz, amelyre a belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak.

A dozmati nyugdíjas klub tagjai szerdán délután 3-kor, a toronyiak csütörtökön délután fél 3-kor találkoznak a szokott helyen.

Az esti szentmisék előtt, háromnegyed 7-től a hívek Lorettói litániát imádkoznak.

Május 20-a pünkösd vasárnapja, ezzel a vasárnappal zárul a húsvéti időszak.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo