Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Gyermeknapi családi délután, torta- és süteményfesztivál lesz Toronyban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Gyermeknapi családi délután, torta- és süteményfesztivál lesz Toronyban
Gyermeknapi családi délután, torta- és süteményfesztivál lesz Toronyban

Másodszor rendezi meg a toronyi önkormányzat a torta- és süteményfesztivált a gyermeknapi családi délután egyik kiemelt programjaként május 27-én, vasárnap. A fesztiválra május 24-éig előzetesen, írásban várják a jelentkezéseket.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén is megrendezi a toronyi önkormányzat a torta- és süteményfesztivált. Tavaly az előzetes várakozásokat messze meghaladta az érdeklődés, összesen negyvenhárom édességgel neveztek az első toronyi torta- és süteményfesztiválra.

A fesztivál az idei gyermeknapi családi délután programjaiba illeszkedik május 27-én, vasárnap, a helyszín pedig a művelődési ház, illetve a rendezvénytér.

A meghirdetett program szerint délután 2 órakor lesz a megnyitó, ami után a Dabas Energy Dance Team toronyi Virgonc csapata lép színpadra. 3 órakor az Inci-Finci gyermekfoglalkoztató kukta-bukta partyt tart, majd 4 órakor Czirók Tamás bábelőadását nézhetik meg az érdeklődők. Közben a zsűri már értékeli a torta- és süteményfesztiválra benevezett "alkotásokat", az eredményhirdetés várhatóan fél 5-kor lesz, amit kóstolás követ.

A gyermeknapi családi délután kísérő programjai: lovagoltatás az Alpokalja Lovas Klub támogatásával, légvár, arcfestés és csillámtetoválás. Lehet közben virslit fogyasztani, de készül krumli chips is és büfé is a vendégek rendelkezésére áll. Mindenkit szeretettel vár a toronyi önkormányzat.

A családi délután plakátját itt lehet megnézni.

Itt pedig a torta- és süteményfesztovál nevezési lapját lehet letölteni, amit az önkormányzati hivatalban kell leadni május 24-éig.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo