Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Egy vereség és egy döntetlen a Torony KSK mérlege a húsvéti hosszú hétvégén
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Egy vereség és egy döntetlen a Torony KSK mérlege a húsvéti hosszú hétvégén
Egy vereség és egy döntetlen a Torony KSK mérlege a húsvéti hosszú hétvégén

A március 18-án a pálya használhatatlansága miatt elhalasztott, nagypénteken lejátszott 14. forduló mérkőzésén hazai pályán vereséget szenvedett a Sorkifaludtól, míg a húsvét vasárnapján megrendezett 16. fordulóban Acsádon döntetlen ért el a Torony együttese a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Torony KSK-Sorkifalud 2-3 (1-3)

Vezette: Kiss

Néző: 70

Torony KSK: Németh Á. - Buday (Farkas I.), Binger, Kovács, Dali - Romsics (Karcsics), Leidl (Horák), Rácz, Toldi (Kiss) - Barta, Dankovics

Edző: Gombás József

Már az első fél órában "lerendezte" a mérkőzést a vendégcsapat, ugyanis a szétszórt védelmünk ellen hármat berámolt.

Teljes csőd hátul, kilátástalanság középen és elöl. A második félidő már valamivel jobb volt, de ez annak is betudható, hogy a Sorkifalud ügyes, taktikus játékkal az eredmény tartására törekedett.

Már a téli felkészülési mérkőzéseken is lehetett látni, hogy a védekezésünk megbomlott. Sok gólt kaptunk, a középpálya nem segít vissza, elöl pedig nincs mozgás. Reméljük, ez a "gödör" alja, ennél csak jobb lehet. Fel a fejjel, nem kell feladni!

Senki nem nyújtott még csak átlagos teljesítményt sem.

Góllövőnk: Barta (képünkön), Dankovics

Utóirat: A játékostársak köszönik a lecserélt Romsics Attilának, hogy a szurkolóknak szépen kifejtette magvas véleményét a csapattársairól, saját kiváló képességeiről és nagyszerű játékáról. Bravó Attila! Nagy sikered volt.

Acsád-Meszlen SE-Torony KSK 1-1 (0-0)

Vezette: Kiss

Torony KSK: Németh Á. - Buday, Binger, Kovács, Karcsics - Kiss (Farkas T.) Leidl (Farkas I.), Rácz, Dali - Nagy B. (Görög), Dankovics

Edző: Gombás József

Igazi húsvéti hangulatot teremtettünk Acsádon, mert nyuszi módjára játszottunk és pontot ajándékoztunk a hazaiaknak. (Lehet, hogy sántít a hasonlat, mert a nyuszi azért fut és ugrik.) Mérkőzés közben pedig szókimondó "locsoló versekkel" bíráltuk a harmat gyenge játékvezetést és saját csapattársainkat.

Pozitívum is akadt: Sokat javult a kapusunk teljesítménye, volt egy jó negyed óránk, és  nem kaptunk ki.

Góllövő: Dankovics

Minden csapat életében vannak olyan periódusok, amikor nagyon nem megy, semmi sem sikerül.. (Például a Real Madrid ősszel sorra bukta el a meccseit.) A bajból a kilábalás csak úgy sikerülhet, ha összefog a társaság, egy irányba húz (arra, amerre Gombás edző mondja), és a vita helyett mindenki önmagába néz. A forduló eredményeit ismerve semmi nem veszett el. Fel a fejjel, csendben dolgozni, küzdeni!

Joó Imre

A Torony KSK továbbra is harmadik a bajnokságban, négy ponttal lemaradva az első és a második helyezettől. Április 8-án a második helyezett Nárait fogadjuk a toronyi pályán, a mérkőzés délután 4 órakor kezdődik. Győztes meccs esetén már csak egy pont lenne a hátrány...


Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo