Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Plébániai hírek - szombaton társadalmi munkára várják a híveket a négy falu templomába
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Plébániai hírek - szombaton társadalmi munkára várják a híveket a négy falu templomába
Plébániai hírek - szombaton társadalmi munkára várják a híveket a négy falu templomába

Húsvét előtti társadalmi munka lesz szombaton reggel 8 órától a plébániához tartozó településeken, Bucsuban, Dozmaton, Sében és Toronyban. Minden segítőkész embert várnak, hogy a templomokat előkészítsék az ünnepre.

A húsvéti oltárok díszítéséhez szánt adományokat az előző évekhez hasonlóan köszönettel fogadják.

Csütörtökön este 6 órától Sében, pénteken este fél 6-tól pedig a toronyi, a bucsui és a dozmati templomban tartanak keresztúti ájtatosságot.

Pénteken este fél 7-től az elsőáldozók szüleinek szülői értekezlete lesz a toronyi templomban, ahová legalább az egyik szülőt tisztelettel várja dr. Perger Gyula plébános.

A bérmálkozók oktatása szombaton délelőtt 10-kor, az elsőáldozók oktatása szombaton délelőtt 11-kor lesz a toronyi templomban.

Március 25-e virágvasárnap, a szentmise elején elvégzik a barkaszentelés szertartását, a szentmisén pedig passiót olvasnak.

A filmklub keretében Az Isten Fia című filmet tekinthetik meg az érdeklődők a szokott helyen és időben.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo