Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: A havazás miatt nehézséget okoz a szemét elszállítása is
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Szeptember 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


A havazás miatt nehézséget okoz a szemét elszállítása is
A havazás miatt nehézséget okoz a szemét elszállítása is

A havazás miatt változhat a hulladék elszállításának megszokott rendje – tájékoztatott az STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft. Ahol esetleg elmarad az ürítés, ott a következő alkalommal a kuka mellé kihelyezett, zsákban gyűjtött hulladékot térítésmentesen elviszik.

Közleményben tudatta a hulladékszállítással megbízott STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft., hogy a nyugat-dunántúli szolgáltatási területükön a havazás miatt kukásautóval járhatatlan utakon egyes körzetekben nem tudják megközelíteni a házak elé kirakott kukákat. Ezért azt kérik a lakosságtól, hogy a még járható, és így a szállítójárművek számára is elérhető helyekre húzzák ki a kukákat úgy, hogy azok ne veszélyeztessék a forgalmat.

Ahol ennek ellenére elmarad az ürítés, ott a következő alkalommal a kuka mellé kihelyezett, zsákban gyűjtött hulladékot térítésmentesen elszállítják.

A szolgáltató kéri a lakosság megértését, és előre is köszöni a segítő együttműködésüket.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo