Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Gyertyaszentelő Boldogasszony napján a toronyi plébániatemplomban lesz az ünnepi szentmise
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Gyertyaszentelő Boldogasszony napján a toronyi plébániatemplomban lesz az ünnepi szentmise
Gyertyaszentelő Boldogasszony napján a toronyi plébániatemplomban lesz az ünnepi szentmise

Február 2-a, péntek Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Ezen a napon a plébániatemplomban, Toronyban lesz szentmise este 6 órakor, amelyen elvégzik a gyertyaszentelés szertartását. A szentmisére a plébániához tartozó valamennyi községből szeretettel hívják és várják a híveket.

Február 3-a, szombat Szent Balázs püspök, vértanú ünnepe. Ebből az alkalomból a vasárnapi szentmiséken Balázs-áldásban részesülnek a hívek.

További plébániai hírek:

A héten elsőcsütörtökön a séi templomban is lesz szentmise délután 5 órakor. Dr. Perger Gyula plébános elsőpénteken délelőtt a házaknál látogatja meg az elsőpéntekes betegeket, a toronyi esti szentmise előtt pedig fél 6-tól gyóntatás lesz.

Vasárnap elsővasárnap lesz. A Rózsafüzér Társulat fél 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban. A perselyadományokat ezen a hétvégén mind a négy községben a templom javára gyűjtik.

A plébános a ministránsokat várja szombaton déli 12 órakor a toronyi művelődési házban egy pizzázásra.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo