Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Plébániai hírek - február 10-én tartják az egyházközségi batyus bált
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Plébániai hírek - február 10-én tartják az egyházközségi batyus bált
Plébániai hírek - február 10-én tartják az egyházközségi batyus bált

A toronyi egyházközség február 10-én, szombaton este 6 órától tartja a hagyományos batyus bált az iskola sportcsaronákban, amit immár hetedik alkalommal hirdettek meg. Február 24-én, szombaton pedig a Pesti Magyar Színházba utaznak az érdeklődők, ahol a Valahol Európában című darabot tekintik meg.

Február 10-én, szombaton este 6-tól egyházközségi batyus bált tartunk immár 7. alkalommal a toronyi sportcsarnokban - tájékoztatott dr. Perger Gyula plébános. A zenét Tímár János fogja szolgáltatni. A belépőjegy ára 2 ezer 500 forint, ami nem tartalmazza a fogyasztást. Batyus bál, tehát mindenki az általa hozott süteményekből, illetve ételekből, italokból tud fogyasztani. Tombolafelajánlást elfogadnak, a tombolatárgyakat a sekrestyében vagy a bál helyszínén lehet leadni. A bálba jegyeket és támogató jegyeket a sekrestyében lehet vásárolni a szentmisék előtt és után, valamint a fogadóórán, illetve mind a négy faluban az egyházközségi elnöknél. A belépőjegyen kívül támogató jegy is vásárolható 2 ezer forintos áron.

A Pesti Magyar Színházban február 24-én, szombaton délután 3-kor a Valahol Európában című darabot tekintik meg az érdeklődők, a belépőjegy ára 3 ezer 900 és 3 ezer 500 forint, a buszköltség várható ára pedig 5 ezer forint. Jelentkezni a szentmisék után a sekrestyében lehet.

A szombathelyi Brenner János Általános Iskola a 2018/2019-es tanévre is meghirdeti a leendő első évfolyamosok beiratkozását. A beiratkozások előtt az iskola szeretettel hívja és várja a nagycsoportos gyermekeket és szüleiket iskolára felkészítő foglalkozásokra. A foglalkozások lehetővé teszik a gyermekek és szüleik számára az iskolával és az iskolás élettel való ismerkedést. A foglalkozások időpontja: január 24-e és február 21-e, minden alkalommal este 5 óra.

Dozmaton vasárnap szentségimádási nap lesz, szentségkitétel a reggel 8 órai szentmise végén lesz, eltétel 1 órakor litániával.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo