Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Letette a hivatali esküt a toronyi képviselő-testület új tagja, Kissné Kovács Ilona
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Letette a hivatali esküt a toronyi képviselő-testület új tagja, Kissné Kovács Ilona
Letette a hivatali esküt a toronyi képviselő-testület új tagja, Kissné Kovács Ilona

Betöltötték szerdán a haláleset miatt megüresedett képviselői helyet Toronyban. Az új képviselő, Kissné Kovács Ilona átvette a megbízólevelét, letette a hivatali esküt, majd teljes jogú tagként bekapcsolódott a képviselő-testület munkájába.

Ünnepélyes aktussal kezdődött szerdán a toronyi képviselő-testület soros ülése az önkormányzati hivatalban.

Elsőként Horváth Eszter jegyző, a helyi választási iroda vezetője ismertette a helyi választási bizottság (HVB) határozatát, amit Zsilavecz Gusztáv korábbi képviselő elhalálozása miatt megüresedett önkormányzati egyéni képviselői mandátum betöltése érdekében hozott.

Eszerint a választási bizottság a 2014. október 12-én megtartott egyéni listás képviselői választás szavazóköri összesített eredményének jegyzőkönyvéből megállapította, hogy Torony község egyéni önkormányzati képviselői listáján a legtöbb, 191 szavazatot Kissné Kovács Ilona független jelölt érte el, ezért a megüresedett önkormányzati képviselői mandátumot a HVB az ő részére adja át, aki előzetesen vállalta is a megüresedett mandátum betöltését.

Ezt követően Földes Jánosnak, a HVB elnökének előolvasásával Kissné Kovács Ilona letette az önkormányzati képviselői esküt, majd átvette és aláírta a megbízólevelét.

Kovács György polgármester meleg szavakkal és virágcsokorral köszöntötte a testület új tagját, eredményes és jó munkát kívánva neki. Kissné Kovács Ilánának egyenként gratulált a testület többi tagja, a község két jelen lévő díszpolgára, dr. Schermann Vera és Joó Imre, valamint az önkormányzati hivatal több dolgozója.

Az ünnepélyes ceremónia után a hivatalba lépett új képviselő rögtön be is kapcsolódótt a testület munkájába.

Az eseményen készült képgalériát itt lehet megtekinteni.

B. L.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo