Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az angyalok is örvendeztek Toronyban Mindenki karácsonyán
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az angyalok is örvendeztek Toronyban Mindenki karácsonyán
Az angyalok is örvendeztek Toronyban Mindenki karácsonyán

Második alkalommal rendezte meg Toronyban a település önkormányzata a Mindenki karácsonya elnevezésű ünnepváró programját. Ezúttal nem sátor alatt, ahogy tavaly, hanem az általános iskola sportcsarnokában gyülekezett a község apraja-nagyja, hogy részese legyen az ünnepre hangolódást segítő, közösségformáló eseménynek.

Ahogy Kovács György polgármester a köszöntőjében fogalmazott: az angyalok figyelnek, miközben mi, valamennyien a Megváltó születésére készülünk. Igen, az angyalok figyeltek és örvendeztek ezen a csodálatos estén Toronyban. Örvendeztek annak, hogy olyan sokan ott voltak az eseményen, de örvendeztek afölött is, hogy minden fellépő, kicsi is nagy igazi karácsonyi szeretettel és meghittséggel adta elő a műsorát.

Kezdve a Csicsergő Óvoda és a Gazdag Gyula Általános Iskola csoportjainak bemutatójától a toronyi Aranypatak Asszonykórus, a Perenyei Hagyományőrző Egyesület és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes alkalomhoz illő műsorszámain át a Szemcseppek Kamarakórus szép énekéig.

Az önkormányzati hivatal dolgozói eközben forralt borral, teával, bejglivel és kaláccsal kedveskedtek a közönségnek. A szépen feldíszített sportcsarnok egyik sarkában pedig ott állt a falu karácsonyfája, amit az idén Csizsár József önkormányzati képviselő adományozott a közösségnek.

"Valójában mi töltjük meg tartalommal az ünnepet" - idézhetünk egy másik gondolatot a polgármester köszöntőjéből. Igen, a toronyiaknak és a vendégeknek nagyon is jól sikerült megtölteni tartalommal azt a csaknem három órát, amíg együtt voltak ezen az estén. És igen, az angyalok figyeltek, és együtt örvendeztek mindenkivel Mindenki karácsonyán.

A képgalériát itt lehet megnézni.

B. L.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo