Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: December 21-én lesz Toronyban az idei Mindenki karácsonya
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


December 21-én lesz Toronyban az idei Mindenki karácsonya
December 21-én lesz Toronyban az idei Mindenki karácsonya

A tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva az idén is megrendezi a toronyi önkormányzat a Mindenki karácsonya elnevezésű ünnepváró programját. December 21-én, csütörtökön délután négy órára hívják és várják a toronyiakat az általános iskola sportcsarnokába.

Torony község polgármestere és képviselő-testülete, valamint az önkormányzati hivatal dolgozói szeretettel hívják és várják a település lakosságát december 21-én, csütörtökön délután négy órára a Gazdag Gyula Általános Iskola sportcsarnokába a második alkalommal meghirdetett Mindenki karácsonya elnevezésű ünnepváró programra.

A műsorterv szerint Kovács György polgármester köszönti az egybegyűlteket, majd a Csicsergő Óvoda és a Gazdag Gyula Általános Iskola csoportjainak bemutatóját láthatja a közönség. Ahogy tavaly, az idén is előadja alkalomhoz illő műsorát a toronyi Aranypatak Asszonykórus és a Perenyei Hagyományőrző Egyesület. Fellép a Szemcseppek Kamarakórus és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes is.

A program szervezői forralt borral, teával, bejglivel és kaláccsal kedveskednek a közönségnek, illetve idézik meg a karácsony hangulatát. Minden toronyit szeretettel várnak.

Képünkön a perenyei hagyományőrzők tavaly bemutatott betlehemes játékának egy jelenete látható.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo