Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Sikeresen pályázott a toronyi sportkör, megérkezett a teqball asztal
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Sikeresen pályázott a toronyi sportkör, megérkezett a teqball asztal
Sikeresen pályázott a toronyi sportkör, megérkezett a teqball asztal

Egy sikeres pályázat révén teqball asztallal gyarapodott a Torony Községi Sportkör sporteszköz állománya. Az asztal megérkezett, már fel is állították. A tervek szerint tavasztól mindenki használhatja majd az új sporteszközt, sőt, versenyeket is szerveznek.

A községi sportkör ez év tavaszán nyújtott be pályázatot a Magyar Labdarúgó Szövetséghez teqball asztal igénylésére. A pályázat sikeres volt, az asztal megérkezett, és a héten össze is szerelték. A labdarúgó pályán, az öltöző előtti részen nyert elhelyezést. Az értéke 778 ezer forint. A pályázathoz a tíz százalék önrészt a toronyi önkormányzat biztosította.

A teqball asztal egy tudományos alapokon nyugvó és tapasztalati úton kifejlesztett különleges sporteszköz. Az asztalról a labda a fizika törvényei szerint úgy pattan ki, hogy azt a játékosok minden helyzetben magabiztosan irányítani és kezelni tudják. A két térfelet elválasztó elem egy rendkívül erős víztiszta plexi lap. A játék szabályai egyszerűek, könnyen megérthetőek.

- A teqball asztalt jó idő esetén márciusban tervezzük beüzemelni. A játékszabályokat kifüggesztjük, versenyeket is szándékozunk rendezni. Az új eszközt nem csak a focistáink használhatják, hanem településünk minden lakója, de természetesen szabályozott körülmények között. Rendkívüli módon örülünk annak, hogy egyre szépülő sportpályánk egy ilyen értékes és hasznos sporteszközzel bővülhetett - tájékoztatott Joó Imre sportköri elnök.


Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo