Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Kertesi Ingrid adventi karácsonyváró koncertje lesz december 4-én a székesegyházban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Kertesi Ingrid adventi karácsonyváró koncertje lesz december 4-én a székesegyházban
Kertesi Ingrid adventi karácsonyváró koncertje lesz december 4-én a székesegyházban

Kertesi Ingrid, Lakner-Bognár András és a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium gyermekkórusának adventi karácsonyváró koncertje lesz a Martinus Exclusive sorozat keretében december 4-én, hétfőn este fél nyolckor Szombathelyen, a székesegyházban.

"Rövid időn belül elkezdődik az advent, a karácsonyi előkészület időszaka, amely az idei évben különösen is rövid, hiszen mindössze három hét áll a rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a legszebb ünnepünkre.
Adventben a sok sürgés-forgás közepette elfeledjük, hogy kinek az eljövetelére készülünk, mert a reklám, a kereskedelem ellopja a központi főszereplőt: Jézus Krisztust" - írja meghívójában dr. Perger Gyula toronyi plébános, püspöki referens, igazgató, aki így folytatja:

"Advent kezdetén ezért hívlak Benneteket egy lelki elmélyülésre a székesegyházba, ahol december 4-én, hétfőn este fél 8-kor Kertesi Ingrid Liszt Ferenc-díjas magyar opera-énekesnő, érdemes és kiváló művész ad adventi, karácsonyváró koncertet. Közreműködik Lakner-Bognár András és a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium gyermekkórusa."

Jegyek elővételben a Püspöki Palota látogatóközpont részén vásárolhatók keddtől szombatig reggel 9 és délután 5 óra között (vasárnap és hétfőn zárva). A jegy ára 1.500 forint.
A fotót a papageno.hu oldalról kölcsönöztük.


Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo