Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Tájékoztató a foglalkoztatási paktum projekt szolgáltatásairól - álláskeresőknek, munkáltatóknak
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Tájékoztató a foglalkoztatási paktum projekt szolgáltatásairól - álláskeresőknek, munkáltatóknak
Tájékoztató a foglalkoztatási paktum projekt szolgáltatásairól - álláskeresőknek, munkáltatóknak

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Vas Megyei Kormányhivatal, Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa és a Szombathelyi Képző Központ Nonprofit Kft. a TOP-6.8.2-15-SH-2016-00001 azonosító számú projekt keretében, konzorciumi együttműködésében foglalkoztatási együttműködést, paktumot hozott létre.

A projekt a hátrányos helyzetű célcsoportok számára nyújt az elhelyezkedés esélyét növelő képzési lehetőséget, valamint foglalkoztatást ösztönző bértámogatást. A munkaerő-piaci szolgáltatások keretében személyre szabott szolgáltatásokkal, támogatási formákkal kívánják elérni a célcsoport munkaerő-piacra való be-, illetve visszajutását.

A projekt keretében létrehozott Paktumiroda pedig a munkáltatók számára információs pontként működik. A munkatársak ingyenes szolgáltatás keretében nyújtanak segítséget a munkáltatók részére, továbbá részükre a kölcsönös bizalom kialakítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt személyes kapcsolattartó áll rendelkezésre. Az együttműködés során összegyűjtik a munkáltatóknál felmerülő munkaerő igényeket, amelyeket a rendelkezésre álló munkaerő-kínálattal a konzorciumi partnerek segítségével hangolnak össze.

Közel 400 hátrányos helyzetű ember juthat álláshoz a közel 1,2 milliárd forint értékű paktumnak köszönhetően. A konzorciumi partnerek célja, hogy felkutassák a munkaerő-tartalékot, és a foglalkoztatók igényeinek megfelelő képzésben részesítsék őket.

A mellékelt letölthető tájékoztatók részben az álláskeresőknek, másrészt pedig a munkáltatóknak adnak eligazodási lehetőséget.

További információk a paktum oldalán, itt.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo