Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az iskolásoknak jótékonykodtak a szülői közösség jól sikerült bálján
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az iskolásoknak jótékonykodtak a szülői közösség jól sikerült bálján
Az iskolásoknak jótékonykodtak a szülői közösség jól sikerült bálján

Az idén is remek hangulatban telt és hajnali fél 3-ig tartott a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola Szülői Közösségének hagyományos, jótékony célú bálja, amit a múlt szombaton tartottak meg a Torony Vendéglőben.

Ebben az évben is együtt báloztak a toronyi általános iskola pedagógusai és az iskolába járó diákok szülei a hagyományos jótékony célú rendezvényen.

A csaknem száz megjelentet Romsics Attiláné, a szülői közösség vezetője köszöntötte  - most utoljára, hiszen a gyermeke nyolcadik osztályba jár. A bál jó hangulatáról és a talpalávalóról - ahogy a korábbi években, ezúttal is - a Dancing Duó zenekar gondoskodott.

Romsics Attiláné megnyitójában köszönetet mondott Kovács György polgármesternek, a toronyi képviselő-testület tagjainak, dr. Perger Gyula plébánosnak, Horváth Tímeának, Bucsu polgármesterének és a település önkormányzatának, a környékbeli vállalkozóknak, a civil szervezeteknek és a magánszemélyeknek, akik támogatták a rendezvényt. Megköszönte a szülők közössége tagjainak is, hogy segítették a munkáját.

A bál bevételével a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskolába járó gyermekeket támogatják.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo