Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Balszerencsés mérkőzésen vesztett a Torony KSK az Oszkó ellen
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Balszerencsés mérkőzésen vesztett a Torony KSK az Oszkó ellen
Balszerencsés mérkőzésen vesztett a Torony KSK az Oszkó ellen

Rangadót játszott vasárnap a Torony KSK az Oszkó csapata ellen, és veszített a tizenkettedik - utolsó előtti - fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Oszkó-Győrvár és Térsége SE-Torony KSK 3-1 (1-1)

Torony KSK: Németh Á. - Buday, Binger, Kovács, Karcsics - Rácz, Horák, Takács (Szabó G.), Ledl B.(Farkas) - Dankovics (Romsics), Nagy B.

Csapatvezető: Gombás József

A félidő közepén büntetőből szerzett vezetést a hazai csapat, amit Horák (képünkön) a 41. percben bombagóllal kiegyenlített. Derekasan küzdött a csapatunk, de az utolsó negyed óra balszerencsésen sikerült. A 76. percben egy szélről belőtt labda a hazai csatár hasáról vánszorgott a hálónkba. A 80. percben Németh Ádám kapusunk lábbal fel akart szabadítani, de Bingerbe bombázta a labdát, akiről a kapunkba gurult. Öngól. Mindezek ellenére el kell ismerni, hogy az Oszkó győzelme megérdemelt, mert a támadójátékuk veszélyesebb volt.

Nem mehetünk el azonban szó nélkül a múlt századi körülmények mellett, amik fogadtak bennünket. A mérkőzés előtt egy órával megérkeztünk, ahogy elő van írva. Jó húsz perc múlva került elő valaki, aki kaput és "öltözőt" nyitott egy elhagyott gyárépületben. Az "öltözőben" se fűtés, se fürdési lehetőség nem volt. A pályát bozótosban, egy százötven méteres "vadösvényen "lehet megközelíteni.

Tisztelettel kérdeznénk a szövetséget: a pályabiztonsági előírások és a hitelesítési feltételek nem mindenkire kötelezőek?

A mérkőzésről Joó Imre tudósított.

A Torony KSK a vereség ellenére versenyben van a bajnoki címért, hiszen mindössze négy ponttal van lemaradva a listavezető Náraitól. Vasárnap lesz az idény záró fordulója, a Torony hazai pályán kezd délelőtt 10 órakor a tizenegyedik helyezett Nemeskolta ellen. Jó lenne győzelemmel vonulni téli pihenőre.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo