Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Meglátogatták a Parlamentet, majd megnézték A muzsika hangja című musicalt
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Szeptember 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Meglátogatták a Parlamentet, majd megnézték A muzsika hangja című musicalt
Meglátogatták a Parlamentet, majd megnézték A muzsika hangja című musicalt

Meglátogatták a Parlament épületét, majd megtekintették a Pesti Magyar Színház művészeinek előadásában A muzsika hangja című musicalt annak a több mint száz fős csoportnak a tagjai, akik részt vettek a toronyi plébánia szervezésében a múlt szombati budapesti kiránduláson.

"Nagy öröm számomra, hogy az elmúlt hétvégén a Parlamentben láthattam vendégül 124 kedves vendéget, akik Toronyból, Séből, Bucsuból és Dozmatról érkeztek. A dr. Perger Gyula plébános atya által vezetett küldöttség a segítségemmel olyan különleges helyekre is bekukkanthatott, mint a Gróf Apponyi Albert-terem, ahol az általam vezetett Törvényalkotási Bizottság is dolgozik."

A fenti sorokat dr. Hende Csaba, Torony országgyűlési képviselője, az Országgyűlés alelnöke, a Törvényalkotási Bizottság elnöke posztolta a Facebook oldalára, ahol több képet is megosztott a látogatásról.

A toronyi plébánia által szervezett legutóbbi budapesti kirándulás résztvevői a Parlamentben természetesen megtekintették a koronaékszereket, "bekukkanthattak" az országgyűlés üléstermébe, és számos más, a képviselő által is idézett különleges helyet is megismerhettek. Hende Csaba meg is vendégelte a kirándulókat.

A nap további programja volt A muzsika hangja című musical megtekintése a Pesti Magyar Színházban. A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Ez az üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet igazi gyöngyszem szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről - írják a darabról a színház honlapján.

Ott sajnos nem készülhettek felvételek, de aki a parlamenti látogatásra kíváncsi, a galériát itt tekintheti meg.

Fotó: Kopácsi AnitaKözösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo