Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a polgármester a betörő(k) felkutatására
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Február 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a polgármester a betörő(k) felkutatására
Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a polgármester a betörő(k) felkutatására

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Kovács György toronyi polgármester annak, aki érdemi információval rendelkezik a községben múlt hétfőre virradó éjjel történt betöréssel kapcsolatban, s azt hajlandó a nyomozó szervek tudomására hozni.

Múlt vasárnapról hétfőre virradó éjszaka betörtek Toronyban az önkormányzat raktárhelyiségébe, ami a hivatal épülete mellett található. Az ismeretlen tettes vagy tettesek elvitt(ek) a helyiségből két nagy értékű fűrészgépet és egy flexet. Az önkormányzat feljelentést tett, a rendőrség nyomozást indított az elkövető(k) kilétének felderítésére.

Kovács György polgármester a nyomozás sikere, illetve a tettes(ek) mielőbbi felderítése érdekében százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak a személynek vagy személyeknek, aki(k) érdemi információval rendelkezik (rendelkeznek) a betörésről, annak elkövetőjéről, illetve elkövetőiről, esetleg az eltulajdonított gépekről, s azt hajlandó(ak) a nyomozó hatóság tudomására hozni. Aki ilyen információ birtokában van, keresse a polgármestert személyesen vagy telefonon a +36/20/288-6120-as telefonszámon.

Képünk illusztráció, a legyfelkeszult.hu oldalról kölcsönöztük.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo