Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Ebösszeírás Toronyban - október végéig várják a hivatalban a kitöltött adatlapokat
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Ebösszeírás Toronyban - október végéig várják a hivatalban a kitöltött adatlapokat
Ebösszeírás Toronyban - október végéig várják a hivatalban a kitöltött adatlapokat

Ebösszeírást végez a toronyi önkormányzati hivatal. Az erről szóló felhívás szerint október 31-éig kérik leadni az erre vonatkozó, kitöltött bejelentő-, illetve adatlapokat. Felhívják a figyelmet arra is, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, amelynek legkisebb összege 30 ezer forint.

FELHÍVÁS

Tisztelt Ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése rendelkezése alapján az eb tartási helye szerinti illetékes önkormányzat - ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel - három évente egy alkalommal ebösszeírást végez.

A települési önkormányzat az ebösszeírás alapján az Önök által szolgáltatott adatokról elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

Felhívom figyelmét, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

A 2017. évi ebösszeírás céljából kérem a Torony Község Önkormányzata közigazgatási területén tartott ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az adatlapot töltsék ki és 2017. október 31. napjáig az önkormányzathoz eljuttatni szíveskedjenek.

A bejelentőlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján. (Kitöltési útmutató az adatlap hátoldalán található.)

További formanyomtatványt az önkormányzati hivatalban (Torony, Rohonczi u. 6.) vehet át személyesen, vagy a www.torony.hu oldalról letölthető.

Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, amelynek legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000 Ft.

Felhívom a figyelmet arra is, hogy a 2014. évben bejelentett ebeket ismét be kell jelenteni.

Annak érdekében, hogy a nyilvántartás aktuális információkat tartalmazzon, az ebtulajdonos az ebösszeírását követően is köteles az adatokban bekövetkező változásokat, szaporulatokat, elhullást írásban bejelenteni.

A bejelentőlap leadásának határideje: 2017. október 31.

Együttműködésüket köszönöm!

Horváth Eszter

jegyző

A bejelentő lap itt is letölthető

pdf formátumban

word dokumentumként

A fotót a dogtv.com oldalról kölcsönöztük.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo