Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Alig fél év alatt újabb egymillió látogató érkezett a toronyi weblapra
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Július 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Alig fél év alatt újabb egymillió látogató érkezett a toronyi weblapra
Alig fél év alatt újabb egymillió látogató érkezett a toronyi weblapra

Pár napja meghaladta a kétmilliót a toronyi weboldal egyedi látogatóinak a száma, ami azt jelenti, hogy alig fél év alatt egymillió érdeklődő kereste fel a honlapot. Rendkívül népszerű a község Facebook oldala is.

Idén januárban érte el az egymilliót a www.torony.hu egyedi látogatóinak a száma - akkor erről meg is emlékeztünk egy bejegyzésünkben, ami itt olvasható. Az azóta eltelt alig fél év alatt újabb rekord dőlt meg: mára már a kétmilliót is meghaladja a látogatószám. Havonta tehát átlagosan több mint 166 ezren olvassák a híreket, nézik meg a képgalériákat. Mindez azt jelenti, hogy naponta körülbelül ezren keresik fel a weblapot. Torony lakosságszámához képest ez igen nagy eredménynek tekinthető, ráadásul okkal feltételezhetjük, hogy a bejegyzéseket nem csak a helybeliek olvassák.

Népszerű a község Facebook oldala is, ami lényegében párhuzamosan működik a hagyományos honlappal, így mindkét csatornán keresztül nagy számú érdeklődőt lehet elérni.

Bár a nyári hónapok kissé hírszegényebbek, ennek ellenére mostanában is sokan kattintottak a hírekre. Az utóbbi napok egyik legnépszerűbb bejegyzése volt a nagyszalontai gyermekek jövő heti táborozásával kapcsolatos felhívás, amit eddig összesen 1033-an olvastak el. Az igazgatási ügyintézői álláshirdetésre csaknem ötszázan voltak kíváncsiak, a járdaépítésről szóló cikket pedig hétszázan olvasták el.

A helyi tűzoltó egysület jubileumi ünnepségéről készült beszámolónkat 431-en tartották fontosnak elolvasni, a civil napról szóló tudósítást pedig csaknem ötszázan. Az iskolai évzáróról készült bejegyzés 655 látogatónak a figyelmét keltette fel, míg az óvodai évzáróra 461-en kattintottak. Ugyancsak meghaladta az ezret a virágosítási akcióról szóló bejegyzés olvasóinak a száma, de a torta- és süteményfesztiválról készült beszámoló is hatszáznál több érdeklődőt vonzott. Végül még egy adat: a szépkorúak klubdélutánjairól, rendezvényeiről hírt adó képes beszámolókat is rendszerint 500-600 kattintás kíséri.

Köszönjük a kitüntetett figyelmet és az érdeklődést. Igyekszünk megfelelni ennek a jövőben is, hogy minél előbb posztolhassuk az újabb egymillió látogatóról szóló hírt.

B. L.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo