Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az ég néha ugyan felhős volt, de a szórakozás felhőtlen a második toronyi civil napon
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Február 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az ég néha ugyan felhős volt, de a szórakozás felhőtlen a második toronyi civil napon
Az ég néha ugyan felhős volt, de a szórakozás felhőtlen a második toronyi civil napon

A tavalyi sikeres kezdeményezés után az idén is megtartotta közösségépítő sport- és szabadidős rendezvényét a Toronyi Civil Kerekasztal. A sportpályán szombaton megrendezett civil napi programokon ezúttal is sokan vettek részt, a gyerekektől az idősekig szinte minden korosztály képviseltette magát.

Az égen ugyan többször is megjelentek a felhők, a szél is kellemetlenül erős volt, de az összefogás még ennél is erősebbnek bizonyult, így felhőtlen szórakozással telt a szombat délután mindazok számára, akik kilátogattak a sportpályára.

A programok gerincét az idén is a sport- és ügyességi versenyek jelentették, volt kispályás labdarúgás, 11-es rúgó verseny kicsiknek és nagyoknak, gumicsizma és sodrófa hajítás és persze sok-sok játéklehetőség a gyerekeknek. Közben a hozzáértők burgonyából csipszet készítettek, de sós és édes süteményekből és szomjoltókból se volt hiány.

A Torony Községi Sportkör, az Aranypatak Asszonykórus Egyesület, az Aranypatak Kulturális Alapítvány és a Toronyőr Kulturális Egyesület tagjai most is mindent elkövettek azért, hogy mindenki jól érezze magát a második toronyi civil napon.

Minden szónál többet mondanak a képek, a galéria itt tekinthető meg.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo