Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az idén is két turnusban várja a természetbarát gyerekeket a toronyi Matula-tábor
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az idén is két turnusban várja a természetbarát gyerekeket a toronyi Matula-tábor
Az idén is két turnusban várja a természetbarát gyerekeket a toronyi Matula-tábor

Az idén is megnyitja a kapuit a toronyi művelődési házban a tavaly nyáron nagy érdeklődéssel kísért Matula-tábor, ahová két turnusban várják a természettel barátságot ápoló 6-12 éves gyerekeket.

Az első, öt napos turnus mindjárt a tanév bezárása után, június 19-én, hétfőn kezdődik, és pénteken zár. A második táborozós hét pedig az ezt követő héten, június 26-ától 30-áig lesz.

Lesznek a művelődési házban kézműves foglalkozások, a tábor lakói ellátogatnak az Alpokalja Lovas Klub tanyájára, kipróbálhatják a sárkányeregetést, madárgyűrűzésen vehetnek részt, kirándulhatnak az Őrségbe, ahol megnézhetik a Pityerszert és a szalafői múzeumfalut, de ezek mellett még számos meglepetés is várja őket.

A részvételi díj, ami tartalmazza az ebédet és az uzsonnát, valamint a belépődíjakat, egy-egy turnusra személyenként 5 ezer forint.

Jelentkezni az aktuális turnust megelőző péntekig lehet személyesen a művelődési házban, illetve telefonon a 30/207-6803-as számon.

Hajrá, gyerekek, a Matula-tábor az idén is vár benneteket!

Fotónk a tavalyi táborlakókról készült az Alpokalja Lovas Klub tanyáján.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo