Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Kishitűség? Öt-hat játékossal nehéz 11 ember ellen meccset nyerni
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Kishitűség? Öt-hat játékossal nehéz 11 ember ellen meccset nyerni
Kishitűség? Öt-hat játékossal nehéz 11 ember ellen meccset nyerni

Helyenként jobb játékot produkált a Torony vasárnap, mint a vendéglátó Balogunyom, mégis elvesztette a meccset a harmincadik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

A tabellán elfoglalt hely alapján erősebbnek tűnhetett a Balogunyom, ám ezen a meccsen egyenrangú ellenfél volt a Torony. Mégis kikapott...

Balogunyom SE-Torony KSK 2-0 (1-0)

Vezette: Takács R.

Torony KSK: Németh Á. - Bakucz, Binger, Rácz, Karcsics - Kiss G., Gombás, Szabó G., Babos - Barta (Kmetyó), Dankovics

Edző: Iszak Sándor

Edzői értékelés: Megint könnyen adtuk magunkat! Pedig kívülről nézve a játékot nem látszott nagy különbség a két csapat tabellán elfoglalt helye és a formák tekintetében. A Balogunyom a kevés helyzetéből mégis kettőt berúgott, míg mi nem tudtunk betalálni. Főleg az első félidőben volt több lehetőségünk. Sajnos hétről hétre az látszik, hogy mindig van 3-4 játékos, aki nem hiszi el, hogy ez a csapat is lehet sikeres. 5-6 játékossal pedig nehéz 11 ember ellen meccset nyerni.

Jók: Németh Á., Binger, Rácz, Barta

Ifi

Balogunyom U-19-Torony U-19 8-2 (3-1)

Torony U-19: Veizer - Takács, Horák, Leidl T., Szladovics - Radvánszky, Dénes, Németh M., Horváth N. - Németh Á., Horváth T.

Ez volt az utánpótlás bajnokságban az idei legnagyobb arányú vereségünk. Mégsem kell bántani a fiatalokat, ilyen előfordulhat.

Azért volt olyan játékosunk, aki megint "elsétálgatta" a meccset. A fiuk védelmében elmondjuk, hogy megint csere nélkül kellet játszaniuk. Köszönhetően bizonyos "ökölvívónak" is.

Góllövő: Horváth T., Horák

Jók: Veizer, Dénes, Németh M.

A mérkőzésekről Joó Imre tudósított.

Bár hivatalosan ez volt a harmincadik forduló, az idei bajnokság még nem ért véget, ugyanis a jövő vasárnap az elhalasztott 16. fordulót pótolják a csapatok. A toronyi együttesek hazai mérkőzésen fogadják a jákiakat. A felnőtt csapat 6 órakor kezd, míg az ifik két órával korábban lépnek pályára.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo