Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az idén 125 éves az egyesület - közgyűlést tartottak a toronyi önkéntes tűzoltók
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az idén 125 éves az egyesület - közgyűlést tartottak a toronyi önkéntes tűzoltók
Az idén 125 éves az egyesület - közgyűlést tartottak a toronyi önkéntes tűzoltók

Az idén ünnepli megalakulásának százhuszonötödik évfordulóját a Toronyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a jubileumi ünnepséget a tervek szerint júniusban tartják meg. Erről is szó volt a tavalyi évet értékelő leutóbbi közgyűlésükön.

Bakucz Gábor parancsnok tájékoztatása szerint a toronyi önkéntes tűzoltók 2016-ban hét esetben nyújtottak segítséget viharkár és tűzeset károk felszámolásánál. Emellett az év során több olyan eseményen is részt vettek, amit a Vas Megyei Tűzoltó Szövetség rendezett meg.

A területi tűzoltó versenyt tavaly június 4-én rendezték Peresznyén, ahol a toronyi önkéntesek az első helyen végeztek, ezzel bejutottak a megyei versenyre.

Ugyancsak az eredmények között említette a parancsnok az augusztus 6-án Felsőcsatáron megrendezett Pinka-kupán elért harmadik helyezésüket.

Július 16-án a Vasi Vasember sportrendezvény lebonyolításában 10 személy vett részt az egyesületből. A bucsui ÖTE megalakulásának 90. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepségen, illetve a nardai ÖTE fennállásának 125. évfordulóján ugyancsak képviseltették magtukat tíz-tíz egyesületi taggal. Szintén részt vett az egyesület a toronyi falunapon megtartott főzőversenyen, továbbá októberben a Szombathely Fő terén megrendezett Tűzoltó összefogás elnevezésű programon.

Toronyban a hagyományos fatimai körmeneteken, továbbá a feltámadási és az úrnapi körmeneten a forgalom irányításával segítettek az önkéntes tűzoltók.

Az egyesület az idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. A jubileumi ünnepség várhatóan június 24-én lesz, erre külön programmal készülnek.

B. L.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo