Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Programajánló: húsvéti előkészületek, tojásfestés, kézműveskedés, előadás, sakkbajnokság
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Május 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Programajánló: húsvéti előkészületek, tojásfestés, kézműveskedés, előadás, sakkbajnokság
Programajánló: húsvéti előkészületek, tojásfestés, kézműveskedés, előadás, sakkbajnokság

Több programmal várják az érdeklődőket, elsősorban is a gyerekeket a hétvégén a toronyi művelődési házba. A húsvéti előkészület jegyében lesz tojás írókázás, előadás, kézműves foglalkozás, közben szombaton megrendezik a település nyílt sakkbajnokságát is.

A hétvégi programok sora már április 7-én, pénteken délután 2 órakor megkezdődik a helyi művelődési házban. Ekkor a Toronyi Szépkorúak Klubjának tagjai tartanak kézműves foglalkozást az érdeklődőknek. Ennek keretében pedig bemutatják, hogyan lehet írókázni a húsvéti tojásokra méhviasszal. Kérik, hogy aki ebben részt akar venni, főtt tojásokat vigyen magával.

Ugyancsak pénteken délután 3 órától dr. Horváth Sándor néprajzos tart előadást a művelődési házban a húsvéti népszokásokról.

Április 8-án, szombaton délelőtt 9 órától rendezik meg a házban Torony község nyílt sakkbajnokságát. Mindenkit szeretettel várnak. Akik további információra kíváncsiak, hívják Gáspár Jánost a 06/70/522-1696-os telefonszámon!

Hétfőn, április 10-én is folytatódik Toronyban a húsvétra hangolódás. Ezen a napon délután 2 órától kifejezetten a gyermekeknek és a szüleiknek tartanak kézműves foglalkozást a művelődési házban. A díszítő alapanyagok beszerzéséről az önkormányzat gondoskodik.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo