Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Jótékony célú kulturális délutánon arattak nagy sikert az iskola tehetséges diákjai
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Május 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Jótékony célú kulturális délutánon arattak nagy sikert az iskola tehetséges diákjai
Jótékony célú kulturális délutánon arattak nagy sikert az iskola tehetséges diákjai

Hagyományteremtő céllal rendezett jótékonysági kulturális délutánt a toronyi iskolásokat segítő alapítvány a helyi sportcsarnokban. A rendezvényen az iskola tanulói is nagy sikerrel mutatták be a különféle művészeti ágakban megnyilvánuló tehetségüket.

Az Aranypatak Kulturális Alapítvány több éve segíti a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola tanulóit különböző programok szervezésével, ezáltal is színesítve az iskolai diákéletet. Az idén - hagyományteremtő céllal - első alkalommal szerveztek jótékony célú kulturális délutánt a helyi sportcsarnokban.

Kissné Kovács Ilona, az alapítvány elnöke elmondta: jó érzés volt megtapasztalni, hogy a kezdeményezésünk mögé az önkormányzattal az élen azonnal felsorakoztak a helyi vállalkozók és magánszemélyek. Az alapítványi tagok és a tantestület közös munkájával megvalósuló rendezvénnyel pedig megteremtették a lehetőséget a diákok számára is, hogy a különböző művészeti ágakban megnyilvánuló tehetségüket a nagyközönség előtt is bemutathassák. Mindenki nagy sikert aratott.

Kissné Kovács Ilona kiemelte: külön köszönettel tartoznak a Csollány házaspárnak, az Ungaresca Táncegyüttes tagjainak, akik színvonalas táncukkal előre vetítették, milyen magas szintre fejleszthető a néptánc tudás, ha a tehetség szorgalommal és kitartással párosul. Bemutatta műsorát a Toronyi Aranypatak Asszonykórus is, amelynek tagjai a tőlük megszokott színvonalas műsorral szórakoztatták a nagyérdeműt.

A családias és jó hangulatú rendezvényen a fellépők ajándékot kaptak, a gyerekek hajtogatott lufit vihettek haza. A szünetben pedig mindenkit megvendégeltek a tantestületi és az alapítványi tagok által készített házi süteményekkel és innivalóval.

A rendezvény teljes bevételéből az iskola tanulóit támogatták.

Az eseményről készült képgalériát itt tekintheti meg. Fotó: Mátrai István.

B. L. - M. I.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo