Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Civil kezdeményezéssel egyesület alakul a toronyi óvodában
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Május 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Civil kezdeményezéssel egyesület alakul a toronyi óvodában
Civil kezdeményezéssel egyesület alakul a toronyi óvodában

Civil kezdeményezéssel egyesület alakul, formálódik a toronyi óvodában azzal a céllal, hogy még szebbé és még jobbá tegyék a gyermekeknek az intézményben eltöltött idejét, bővítsék az óvoda anyagi és egyéb lehetőségeit és tovább építsék annak közösségét.

A Csicsergők Egyesület a Toronyi Óvoda Gyermekeiért elnevezésű szervezet tevékenységében részt vesznek az óvoda dolgozói, rajtuk kívül várják az érintett szülők és minden olyan személy csatlakozását, akik úgy érzik, szeretnének és tudnak is tenni az intézmény, elősorban is az oda beiratott gyermekek mindennapjaiért és jövőjéért.

A kezdeményezők komoly megfontolás tárgyává tették, hogy az alakuló új szervezet alapítványi vagy egyesületi formában jöjjön-e létre. Végül - több szempontot figyelembe véve - ez utóbbi mellett döntöttek.

Várják a célokkal egyetértők, a kezdeményezők szándékait támogató leendő tagok jelentkezését. Az alakuló egyesület következő fóruma március 20-án, hétfőn lesz. További részletekről az óvodában adnak tájékoztatást.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo