Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Az edző szerint a vereség ellenére dicséret illeti a toronyi csapatot
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Május 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Az edző szerint a vereség ellenére dicséret illeti a toronyi csapatot
Az edző szerint a vereség ellenére dicséret illeti a toronyi csapatot

Vereséget szenvedett vasárnap a Torony KSK az Újperint vendégeként a tizennyolcadik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. Iszak Sándor szerint ennek ellenére dicséret illeti a játékosokat.

Újperint-Torony KSK 2-1 (2-0)

Torony KSK: Németh Á. - Juhász, Binger, Gombás, Karcsics - Kiss G., Rácz, Leidl B., Szabó G. - Nagy B., (Kmetyó), Dankovics
Edző: Iszak Sándor
Iszak Sándor értékelése a mérkőzésről:
Az ifi csapat létszámgondjai miatt csak 12 játékos állt a rendelkezésemre. Viszont a Király Sportcentrum center pályáján játszhattunk, ami a mérkőzés előtt bizakodásra adott okot. Ahogy vártam, az Újperint nekünk esett. Mezőnyfölényben játszottak, de szervezetten és fegyelmezetten védekeztünk. Sajnos megint egy beívelést követően kaptunk gólt. Kár, hogy ennél a szituációnál több játékosom is megállt lest reklamálni. Ha tovább mennek, nincs gól. A második gólt egyéni hibából kaptuk. A félidő vége előtt Dankovics G. hagyott ki ajtó-ablak helyzetet.
A második félidőben már nem tudott nyomni az ellenfél. Átvettük a játék irányítását, és egy jogos tizenegyes góllal (Binger) szépítettünk. Ezután is többet birtokoltuk a labdát, az Újperint ellentámadásokkal próbálkozott. Sajnos nem tudtuk megszerezni a második gólt, amivel elérhettük volna a minimális célunkat, a döntetlent.
A vereség ellenére a csapatot dicséret illeti.
Ifi:
Újperint U-19-Torony KSK U-19 1-5 (1-1)
Torony KSK U-19.: Veizer - Serman, Horváth T., Takács, Rigler -  Horváth R., Romsics, Szladovics, Horváth N. - Németh M., Németh Á.
Edző: Antal Dániel, Németh János
Az elején kissé "megkavart " variáció nem jött be, az ellenfél megszerezte a vezetést, csak nehezen sikerült egyenlíteni.
A második játékrészben már csak egy csapat volt a pályán, a hazaiak elkészültek az erejükkel. Akadt kiváló teljesítmény is Rigler Alex, Horváth Tamás és a három gólt szerző Németh Ármin személyében. 
Góllövő: Németh Á. (3), Horváth N., öngól. 

A sok hiányzó miatt a csapat csere nélkül volt kénytelen végigjátszani a mérkőzést, dicséretesen.

A mérkőzésekről Joó Imre tudósított.

A felnőtt csapat az utolsó előtti a tabellán. Következő ellenfelük a jelenleg hetedik helyezett Bozsok, az idegenbeli mérkőzés vasárnap délután 3 órakor kezdődik. A nyolcadik helyezett ifi csapat két órával korábban kezd a bozsoki pályán. 



Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo