Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Tizenöt toronyi közfoglalkoztatott első lépése a digitális világba
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Március 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Tizenöt toronyi közfoglalkoztatott első lépése a digitális világba
Tizenöt toronyi közfoglalkoztatott első lépése a digitális világba

Első lépések a digitális világba címmel tizenöt toronyi közfoglalkoztatott vehetett részt Toronyban alapfokú számítástechnikai tanfolyamon, ahol elméleti és gyakorlati ismereteket is elsajátíthattak.

A közfoglalkoztatottak alapfokú képzését a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Vas Megyei Kirendeltsége szervezte, a harmincöt órás tanfolyamnak a toronyi művelődési ház adott otthont.

A tizenöt közfoglalkoztatott mindegyike külön számítógépet, laptopot kapott erre az alkalomra, így az elsajátított elméleti ismereteket rögtön kipróbálhatták a gyakorlatban is. A tanfolyam résztvevői között többen is voltak, akik most először dolgoztak számítógépen, számukra valóban ezek voltak az első lépések a digitális világba.

A tanfolyam során lehetőségük volt arra, hogy tájékozódjanak az internetes világban, saját e-mail fiókot nyissanak és megismerkedjenek az online közösségi média kínálta lehetőségekkel. Az egy hetes képzés nagy segítség volt a számukra abban, hogy ettől kezdve önállóan is eligazodjanak a a digitális ismeretek világában. Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo