Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Iszak Sándor szomorú a 0-4 miatt, de bízik a folytatásban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Május 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Iszak Sándor szomorú a 0-4 miatt, de bízik a folytatásban
Iszak Sándor szomorú a 0-4 miatt, de bízik a folytatásban

Vereséggel kezdte a tavaszi idényt a Torony KSK, a vendéglátó séi együttes 4-0-ra győzött a vasárnapi mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. Együttesünk az utolsó előtti helyről várja a folytatást.

Honvéd-Sé-Torony KSK 4-0 (3-0)

Torony KSK: Németh Á. - Rácz, Binger, Karcsics,  SZLADOVICS - Kiss G. (Kmetyó), GOMBÁS, Leidl B. (Szabó G.), Szabó I. - Nagy B. (NÉMETH ), Dankovics.

Iszak Sándor edző értékelése:

Az elmúlt hét eseményei rányomták a bélyegüket a vasárnapimeccsre! Kezdődött a bucsui edzőmeccsel. A szerdai edzésen elszakadt Bakucz Kornél bokaszalagja, a pénteki edzésen pedig Babos Peti ujja törött el.

A meccset sajnos nagyon rosszul kezdtük, már a 7. percben egy pontrúgás után gólt kaptunk. Kevéssel ezután egy újabb pontrúgásból kaptuk a második gólt. Azt már a februári edzőmeccsen is láttuk, hogy a séi csapatnak begyakorolt figurái vannak ezekre a helyzetekre. A kicsi és rossz pályájuk pedig remek lehetőség ezekre. Az, hogy én meccs előtt elmondtam, ki hova álljon, úgy tűnik, ezen a szinten is kevés. Edzésen kellene a helyzetek levédekezését gyakorolni, de ahhoz mindenkinek ott kellene lennie. Az sem mellékes, hogy ezeket a pontrúgásokat egyéni hibák és a pályán belüli, egymás közti kommunikáció hiánya előzték meg. Ebből kaptuk a harmadik gólunkat is, így már a 20. percben 3-0 volt oda.

Játékosok csapaton belüli átszervezésével próbálkoztam, ami kicsit segített is, valamivel többet tudtuk birtokolni a labdát, de helyzetekig nem jutottunk el. Főleg a középpályán voltunk nagyon erőtlenek. A félidei kettős csere sem lendített sokat a játékunkon. Kiegyenlítettebb lett a játék, a Sé csapata csak annyit adott ki magából, amire szüksége volt a biztos vezetés megőrzéséhez. Közben egy újabb szabadrúgás gólt szereztek. Sajnos egy párharcot sem tudtunk megnyerni, sokat szabálytalankodtunk, az eddigi meccsekre jellemző egymás kisegítése is elmaradt. Ekkor már egyre több volt a fegyelmezetlenség is.

Ezeket mindenképpen rendbe kell tennünk a jövőben, sok játékosnak kell fejben összeszedettebbnek lennie. Szomorú vagyok, de bízom a jobb folytatásban.

Ifi:

Honvéd-Sé U-19-Torony KSK U-19 2-7 (2-1)

Torony KSK U-19:  Veizer - Serman, Horák, Takács, Rigler - Sárvári, Romsics, Leidl T., Dénes D.  (Horváth N.)- Németh Á., Horváth T. (Horváth R.)

Edző: Antal Dániel, Németh János.

Magabiztos győzelem gyenge első félidő után a harmatos hazaiak ellen.

Góllövő: Rigler, Sárvári, Horváth T. (2), Romsics (3).

Jól játszott: Rigler, Horák, Sárvári.

Ezen a mérkőzésen mutatkozott be csapatunk kapujába a Lukácsházáról igazolt Veizer Bálint.

Joó ImreKözösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo