Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Pénteken és szombaton díszmadár bemutató lesz a toronyi művelődési házban
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Pénteken és szombaton díszmadár bemutató lesz a toronyi művelődési házban
Pénteken és szombaton díszmadár bemutató lesz a toronyi művelődési házban

Díszmadár bemutatót rendez a toronyi művelődési házban november 9-én és 10-én (pénteken és szombaton) a Savaria Díszmadártenyésztő és Állatbarát Egyesület. A belépés ezúttal is ingyenes.

Ahogy a toronyiak az elmúlt években már megszokhatták, november elején - rendszerint több napra - díszmadarak költöznek a helyi művelődési házba a Savaria Díszmadártenyésztő és Állatbarát Egyesület tagjainak jóvoltából. Az idei díszmadár bemutató november 9-én és 10-én azaz e hét péntekén és szombatján lesz.

Ezúttal is a sok-sok különleges pintyet, kanárit és papagájt láthatnak az érdeklődők mindkét nap reggel 9 és este 5 óra között. A kiállítók természetesen a felnőtteket is várják az ingyenes bemutatóra, de a hazánkban ritka állatok tenyésztőinek nem titkolt célja, hogy elsősorban a gyermekekben keltsék fel a díszmadarak iránti érdeklődést és szeretetet, hiszen talán épp a toronyi gyerekek közül kerülnek majd ki a jövő díszmadár tenyésztői. Az egyesület egyébként nemrég Szombathelyen mutatkozott be nagy sikerrel.

Akik egy kicsit szeretnének felkészülni a toronyi díszmadár bemutatóra, látogassanak el a Savaria Díszmadártenyésztő és Állatbarát Egyesület honlapjára, ahol érdekes videókat is meg lehet tekinteni az egzotikus madarakról.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo