Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Elhozta a vándorserleget az asszonykórus a kistérségi kórusok találkozójáról
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Elhozta a vándorserleget az asszonykórus a kistérségi kórusok találkozójáról
Elhozta a vándorserleget az asszonykórus a kistérségi kórusok találkozójáról

A Toronyi Aranypatak Asszonykórusnak ítélte a zsűri a vándorserleget a tizenkettedik alkalommal megrendezett, Vassurányi ősz elnevezésű rendezvényen, a kistérség kórusainak hagyományos dalostalálkozóján.

A Vassurányi ősz elneveztésű kórustalálkozón fellépő kilenc dalkör kitett magáért, szebbnél szebb énekek hangzottak el. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek. A dalkörök vezetői kapták azt a fel­adatot, hogy döntsék el, melyik csoport viheti el a perenyei hagyományőrzők által visszahozott vándorserleget - írta a vaol.hu.

A szavazatok alapján a Toronyi Aranypatak Asszonykórus kapta a legtöbb jelölést, így egy évre ők vihették haza a vándorserleget, amit a vendéglátó egyesület elnöke és a vassurányi polgármester, Forrai Dániel adott át. Fergeteges hangulatot teremtettek ráadásműsorukkal, az apácatánccal - folytatódik a tudósítás.

A vendéglátók minden alkalommal ajándékkal is kedveskednek a fellépőknek. Most sem volt ez másképp. Az ajándékokat, egy-egy szépen megfestett és feldíszített vázát szintén az elnök asszony és a polgármester adta át.

További részleteket itt lehet olvasni.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo