Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Öt színpadi és tucatnyi egyéb program szórakoztatta a toronyiakat a kenyérünnepen
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< November 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Öt színpadi és tucatnyi egyéb program szórakoztatta a toronyiakat a kenyérünnepen
Öt színpadi és tucatnyi egyéb program szórakoztatta a toronyiakat a kenyérünnepen

Igen gazdag programkínálattal várták a szervezők a toronyiakat és a vendégeiket a múlt vasárnapi kenyérünnepen. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálhatták a nekik tetsző, szórakoztató eseményeket a Dottó vonatozástól a körhintán és a koncerteken át a bottle flipp versenyig.

Reggel - utcáról utcára járva - a Zsivány Zenekar ébresztette a toronyiakat, akik meleg szeretettel és jóféle italokkal várták, köszöntötték a zenészeket és a kísérőiket. Tíz órakor pedig megkezdődött a Dottó vonatozás, ami évek óta az ünnep egyik legnépszerűbb programja.

Délután kettőtől aztán benépesült a művelődési ház környéke, a játszótér és a rendezvénytér, no meg a rendezvénysátor, ahol a színpadi produkciók sorát Galambos Fecó bűvész nagy sikerű bemutatója nyitotta. A gyerekeket számos népi fajáték, játszóház, jurtás ringató, inci-finci foglalkoztató, íjászat, ugráló vár, óriás csúszda, arcfestés, csillámtetoválás, lovagoltatás, bottle flipp verseny és körhinta várta, nem is hiába.

Itt érdemes felsorolni azon személyek és szervezetek nevét, akik, illetve amelyek közreműködtek a szórakoztatásban: Mívestár Hagyományőrző Egyesület, AJA-GUR Hagyományőrző Egyesület, Závár Kinga (lovagoltatás).

A színpadi programok sorában a Kakaó zenekar gyermekkoncertje után öt órától a táplánszentkereszti Tavasziszél Citera Zenekar szórakoztatta a közönséget, az ünnepi kenyéráldást követően pedig a Dabas Energy Dance Team toronyi Virgonc csapata lépett a deszkákra. Az ő műsorukat követte a tombolasorsolás, amelynek a bevételét a közösségi játszótér fejlesztésére fordítja az önkormányzat.

Az utcabulit este nyolckor a slágerzenét játszó zalaegerszegi Big Mouse Band koncertje alapozta meg.

A felsorolásban igyekeztünk minden részletre kitérni, de így is előfordulhat, hogy valamit kihagytunk. Ezért is ajánljuk megtekintésre a nap során készült képekből összeállított galériát, ami mindent elárul az ünnep forgatagából.

Ha még több képre lenne kíváncsi, akkor kattintson a művelődési ház Facebook oldalára!

A képeket Szabó Zsolt készítette.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo