Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek: Közös szabadtéri főzőcskére várják szombaton délelőtt a toronyi nagycsaládosokat
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program


Közös szabadtéri főzőcskére várják szombaton délelőtt a toronyi nagycsaládosokat
Közös szabadtéri főzőcskére várják szombaton délelőtt a toronyi nagycsaládosokat

Közös főzőcskére várják a toronyi nagycsaládosokat a szombathelyi székhelyű Alpokalja Nagycsaládos Egyesület tagjai augusztus 11-én, szombaton délelőtt a helyi művelődési ház mögötti rendezvénytérre.

Nemrégiben indította el Főzzünk együtt! elnevezésű programsorozatát a szombathelyi székhelyű Alpokalja Nagycsaládos Egyesület. A szervezetnek ezzel az a célja, hogy a programon résztvevők szakképzett, tapasztalt szakács segítségével egy kicsit kilépjenek a gulyás, paprikás krumpli, lecsó, tészta… bűvköréből, és sok-sok zöldséggel, újszerű, egészséges ételekkel bővítsék az étlapot.

A programsorozat egyébként jótékony célt is szolgál, hiszen - ahogy az egyesület honlapján is közlik - minden második szombaton annyi ételt főznek szabad tűzön, hogy abból harminc adag vasárnapra is megmarad, amit szétosztanak a rászoruló családok között.

Az egysület most a toronyi nagycsaládosokat hívja közös főzőcskére és ételkóstolóra. A program, azaz maga a főzés augusztus 11-én, délelőtt 10 órakor kezdődik a toronyi művelődési ház mögötti rendezvénytéren, a szalonnasütőknél. Ide várják az érdeklődőket - szülőket és gyermekeiket -, akiket igyekeznek megtanítani kicsit máshogy főzni. A "menü" pedig egy tizedik századi egytálétel különlegesség lesz.

Mindenkit szeretettel hívnak a főzőcskézésre.

Fotónk illusztráció.Közösségi megosztás: Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo