Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Október 2017 >>
H K Sz Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program

 • Győzelmi széria közben jelentette be távozását a csapat edzője, Iszak Sándor

  Győzelmi széria közben jelentette ...

  2017.10.17 - Egyáltalán nem okozott meglepetést a Torony KSK múlt vasárnapi...

 • Plébániai kirándulás volt szombaton - száz résztvevővel és A víg özveggyel

  Plébániai kirándulás volt szombat...

  2017.10.16 - A várpalotai Trianon múzeumot érintve a Budapesti Operettszínhá...

 • Lakossági fórumot tartanak október 20-án Toronyban a Települési arculati kézikönyvről

  Lakossági fórumot tartanak október...

  2017.10.13 - Hirdetményben tette közzé a toronyi önkormányzat, hogy lakoss&aacu...

 • Sikeres volt a pályázat - Az idén is kapnak tűzifát a rászoruló toronyi családok

  Sikeres volt a pályázat - Az idén ...

  2017.10.12 - Több mint kétezer-kétszáz önkormányzat, köztük a ...

 • Szerdán szünetel az orvosi rendelés, a központi ügyelet látja el a betegeket

  Szerdán szünetel az orvosi rendelé...

  2017.10.10 - Kötelező háziorvosi továbbképzés miatt 2017. október 11-...

 • Jól védekező, masszív csapat ellen sikerült sorozatban harmadszor is nyernie a Toronynak

  Jól védekező, masszív csapat elle...

  2017.10.10 - Sorozatban a harmadik győzelmét aratta vasárnap a Torony KSK, ezúttal a k&...

 • A vértanúk emléke legyen áldott, amíg csak magyar ember él a Földön! - galériával frissítve

  A vértanúk emléke legyen áldott, ...

  2017.10.06 - Emlékünnepséget rendezett az aradi vértanúk tiszteletére ...

Egyáltalán nem okozott meglepetést a Torony KSK múlt vasárnapi szereplése, a csapat gond nélkül legyőzte idegenben az utolsó előtti helyezett Újperint gárdáját a nyolcadik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában. A meglepetést a csapat edzője, Iszak Sándor szolgáltatta, aki a mérkőzés után bejelentette távozását.
A várpalotai Trianon múzeumot érintve a Budapesti Operettszínház volt a célállomása szombaton a toronyi plébánia két autóbusznyi, mintegy száz fős kiránduló csoportjának.
Hirdetményben tette közzé a toronyi önkormányzat, hogy lakossági fórumot tart október 20-án, pénteken délután 2 órakor a helyi művelődési házban, ahol bemutatják a Települési arculati kézikönyvet és ismertetik a településképi rendeletet. A helyszínen és írásban is várják mindkettővel kapcsolatban a lakosság, a civil, az érdekképviseleti és a gazdálkodó szervezetek, valamint az egyházak véleményét, észrevételét.
Több mint kétezer-kétszáz önkormányzat, köztük a toronyi is kap központi támogatást, miután sikerrel szerepelt a Belügyminisztérium által meghirdetett szociális tüzelőanyag-pályázaton. Toronyba 1 millió 330 ezer 500 forint érkezik a rászoruló családok támogatására.
Kötelező háziorvosi továbbképzés miatt 2017. október 11-én, szerdán szünetel az orvosi rendelés - tájékoztatott dr. Tóth Renáta toronyi háziorvos.
Sorozatban a harmadik győzelmét aratta vasárnap a Torony KSK, ezúttal a középmezőnyben tanyázó Perenye ellen a hetedik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.
Emlékünnepséget rendezett az aradi vértanúk tiszteletére a toronyi önkormányzat október 6-án, pénteken délelőtt a művelődési ház előtti Kopjafa téren. Óvodások és iskolások is részt vettek a megemlékezésen. A Himnusz hangjai és az iskolások műsora után beszédet mondott Kovács György, a település polgármestere.
Irodalmi megemlékező estre hívja az érdeklődőket a Toronyőr Kulturális Egyesület. Az esemény október 11-én, szerdán este fél 7-kor kezdődik a toronyi művelődési házban.
Megemlékezésre hívja a községi önkormányzat a toronyiakat október 6-án, a nemzeti gyásznapon. Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegve délelőtt 10 órai kezdettel tartanak ünnepséget és koszorúzást a művelődési ház előtt, a Kopjafa téren.
A toronyi önkormányzat csatlakozásával indul el az idén is a 2018-ra meghirdetett Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer.
Gyöngyösfaluban szerezte meg vasárnap a negyedik győzelmét a Torony együttese a hatodik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.
Közzétette a Müllex Kft. az idei negyedik negyedévre vonatkozó kommunális hulladékszállítási rendet, valamint kijelölte a szelektív zsákos hulladékgyűjtés napjait.
Hét gólt rúgott a Torony KSK vasárnap a Vasasszonyfa csapatának hazai pályán az ötödik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.
Ebösszeírást végez a toronyi önkormányzati hivatal. Az erről szóló felhívás szerint október 31-éig kérik leadni az erre vonatkozó, kitöltött bejelentő-, illetve adatlapokat. Felhívják a figyelmet arra is, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, amelynek legkisebb összege 30 ezer forint.
Októberben induló könyvhódító játékra hívja az általános iskolás gyerekeket a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár Gyermekkönyvtára. A száz évvel ezelőtt született írónő, Szabó Magda műveit járják körbe a levelező játék keretében. A kutakodó feladatok mellett nem maradnak el a kreativitást, aktivitást igénylő próbatételek sem.