Torony Község Hivatalos Honlapja - Hírek
Torony Község Hivatalos Honlapja

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Események
<< Június 2018 >>
H K Sz Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Nincsenek események.

Toroonyi KSK

Pannon Térségfejlesztő Egyesület

Európa itt épül

Kulturális értéktár

Magyar Államkincstár

Helyi esélyegyenlőségi Program

 • Így telt a toronyi Szeredás tábor első hete - hétfőtől jön a folytatás

  Így telt a toronyi Szeredás tábor ...

  2018.06.22 - Szeredás elnevezéssel nyári napközis gyermektábort hirdetett a ...

 • Harmadszor rendeztek családi sport- és szabadidős délutánt Torony civil szervezetei

  Harmadszor rendeztek családi sport- ...

  2018.06.21 - Sorendben harmadszor rendezték meg egyre népszerűbb családi sport- é...

 • Új plébános érkezik Toronyba, dr. Perger Gyula a püspöki székhelyen kap feladatokat

  Új plébános érkezik Toronyba, dr....

  2018.06.20 - Új plébános érkezik augusztus 1-jén Toronyba Horváth G&...

 • Tanévzárót tartott a toronyi általános iskola, elbúcsúztatták a nyolcadikosokat

  Tanévzárót tartott a toronyi álta...

  2018.06.19 - Elbúcsúztatták a nyolcadik osztályosokat, kitüntették az ...

 • Képes beszámoló a toronyi plébánia híveinek tizenkét napos olaszországi zarándoklatáról

  Képes beszámoló a toronyi plébán...

  2018.06.15 - Tizenkét nap Itália földjén a szentek nyomdokain címmel sok-sok ...

 • Íme, a Torony KSK ötödik helyen végzett labdarúgó csapata

  Íme, a Torony KSK ötödik helyen v...

  2018.06.14 - Ahogy azt korábban már közöltük, az ötödik helyen vé...

 • Évzárót tartott az óvoda, tizenhat leendő iskolástól búcsúztak el

  Évzárót tartott az óvoda, tizenha...

  2018.06.13 - Megtartotta tanévzáró ünnepi műsorát a helyi művelődés...

Szeredás elnevezéssel nyári napközis gyermektábort hirdetett a toronyi művelődési ház. Két, egy-egy hétig tartó turnusba várták a jelentkezőket, akiknek minden nap reggel 8-tól délután 4 óráig tartják az érdekesebbnél érdekesebb foglalkozásokat. Az első hét máris eltelt, de hétfőtől jön a folytatás.
Sorendben harmadszor rendezték meg egyre népszerűbb családi sport- és szabadidős programjukat, egyszerűbben szólva a civil napot Torony civil szervezetei múlt szombaton a helyi sportpályán.
Új plébános érkezik augusztus 1-jén Toronyba Horváth Gábor személyében. Az eddigi toronyi plébános, dr. Perger Gyula a püspöki székhelyen kapott feladatokat.
Elbúcsúztatták a nyolcadik osztályosokat, kitüntették az arra érdemes, jó tanuló, illetve jó sportoló diákokat, köszöntötték a pedagógusokat és az intézményt önzetlenül segítő szülőket, alapítványi tagokat a toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola szombaton megtartott tanévzáró ünnepélyén.
Tizenkét nap Itália földjén a szentek nyomdokain címmel sok-sok képpel illusztrált bőséges beszámoló jelent meg a toronyi plébánia híveinek olaszországi zarándokútjáról az egyházmegye honlapján.
Ahogy azt korábban már közöltük, az ötödik helyen végzett a Torony KSK labdarúgó csapata a 2017-18-as megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában. Íme, a legfrissebb csapatkép.
Megtartotta tanévzáró ünnepi műsorát a helyi művelődési házban a toronyi Csicsergő Óvoda. Tizenhat nagycsoportos itt kapta meg a tarisznyáját, elbúcsúztak tőlük, hiszen ők szeptembertől már iskolások lesznek.
Heves zivatar, erős szél és jégeső is lehet térségünkben az elkövetkezendő huszonnégy órában - hívja fel a lakosság figyelmét - az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésére hivatkozva - a Szombathelyi Járás Helyi Védelmi Bizottsága.
Június 13-án, szerdán - azaz holnap - tartják Toronyban a hagyományos fatimai engesztelő napot. A szentségimádás fél 7-kor kezdődik a toronyi templomban, 7-kor a szentmise, majd elfogadható időjárás esetén a körmenet. A fatimai estet Lendvai Zoltán rédicsi plébános fogja vezetni, aki a szentségimádás alatt a gyónók rendelkezésére áll.
Győzelemmel fejezte be a bajnokságot vasárnap a Torony együttese, 3-0-ra verte idegenben a Nemeskoltát a 26. fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.
Ülést tart a toronyi képviselő-testület június 14-én, csütörtökön délután 4 órai kezdettel az önkormányzati hivatal épületében (Rohonczi u. 6.). A nyilvános ülés napirendje előtt tájékoztató hangzik el a bölcsődei ellátás helyi magvalósításáról, továbbá a település kamerarendszerének kiépítéséről.
Olaszországi zarándoklaton tartózkodnak a toronyi plébánia hívei, a május 27-én kezdődött hosszú útról a tervek szerint június 7-én, azaz csütörtökön érkeznek meg. A minden bizonnyal feleljthetetlen zarándoklatról a későbbiekben részletesen beszámolunk.
Szeredás elnevezéssel nyári napközis gyermektábort hirdetett meg a toronyi művelődési ház. Két, egy hétig tartó turnusba várják a jelentkezőket, akiknek minden nap reggel 8-tól délután 4 óráig tartanak foglalkozásokat.
Két gólos hátrányt megfordítva nyert a Torony vasárnap a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén a dobogó második fokára pályázó Oszkó-Győrvár ellen a 25. fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályának Szombathelyi-csoportjában.
Június 1-jétől új művelődésszervező kezdi el a munkáját Toronyban. Szabó Zsolt Celldömölkön született, 46 éves, legutóbbi munkahelye a szombathelyi Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ Egységes Gyógypedagógiai, Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézmény Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola volt. A toronyi állást pályázat útján nyerte el.